Четверо пухнастих котиків шукають нові домівки. Фото

2136 0
Домашніх улюбленців можна забрати за адресою: вул. Промислова, 56.
фото віталія мудрика

фото віталія мудрика

Четверо котиків ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Про це повідомляють на сторінці підприємcтва у Фейсбуку. Домашніх улюбленців можна забрати за адресою: вул. Промислова, 56.

АНФІС, 1 рік. Дуже жіночний хлопчик. М'який, манірний, вміє затишно муркотіти. Вважає, що кожен поважаючий себе кіт повинен вміти робити ефектні потягушки.

МІЯ, 2 роки. Можна подумати, що це дуже незалежна дама з дуже суворим поглядом, але це не так. Мія – квіточка. Тиха, вихована, завжди з радістю підставляє шийку, щоб її почухали.

МІЛКО, 2 роки. Великий, добрий, щокатий кіт. З превеликим задоволенням жив би у бабусі, спав би на печі і випивав би велику миску теплого молока. Це справжній кіт-комфорт.

РИЖИЙ, 1 рік. А це кіт-ловелас. Має гарно поставлений голос, вміє мелодійно співати серенади і тим самим завойовувати серця дівчат. Вольовий, товстенький, поважний.

Фото Віталія Мудрика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!