Чи дотримуються львів'яни нових вимог карантину. Відео

2855 0
Парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові і прибережні зони заборонили відвідувати взагалі.

Із 6 квітня для українців посилили карантинні обмеження, поки що до 24 квітня. Зокрема заборонили перебувати в громадських місцях без маски чи респіратора, у тому числі й саморобних. Також при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу.

Парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові і прибережні зони заборонили відвідувати взагалі, водночас гуляти там із домашніми тваринами можна, але наодинці. У парку імені Івана Павла ІІ, що на Сихові, сьогодні, 7 квітня, нелюдно, однак є ті, хто гуляє поодинці або з домашніми тваринами. Молоді мами з дітьми теж досі гуляють у парку, кажуть, що вдома їхні діти гірше сплять.

Читайте також: Чи можна гуляти під час карантину із трьома дітьми. Пояснення юриста

Додамо, що не можна бути і на спортивних та дитячих майданчиках та заборонено гуляти більше, ніж по двоє, крім службової необхідності та супроводу дітей до 14 років. Таким дітям також не можна перебувати в громадських місцях без супроводу батьків чи опікунів.

Нагадаємо, що за порушення умов карантину загрожує штраф від 17 до 34 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!