Де у Львові через ремонти перекрито дороги

3599 0
До 14 серпня у зв’язку із проведенням ремонтних робіт буде частково обмежено рух автотранспорту на вул. Барвінських. Також ремонтні роботи тривають на вул. Куліша та в районі вул. Джерельної.

Зараз на вул. Барвінських проводять підготовчі роботи для заміни аварійних ділянок вуличного водопроводу та побудинкових приєднань. Варто зазначити, що машини швидкої допомоги та машини інших служб невідкладної допомоги будуть проїжджати на вул. Барвінських.

Крім того, через ремонт дороги на вул. Куліша – від вул. Шпитальній – до вул. Медової з понеділка, 14 липня, внесено зміни в рух громадського та приватного транспорту. Зокрема, змінено тролейбусний маршрут №13. Ремонт триватиме до 30 серпня.

Водночас, кілька вулиць в районі вул. Джерельної будуть перекриті аж до осені через подовження терміну заміни аварійних мереж на вул. Газовій – Під Дубом – Джерельній – Цеховій – пл. 700-річчя Львова.

У зв'язку з виконанням вказаних робіт, поетапно ці вулиці будуть закриті або вже закриті для руху транспорту:

·         2 липня до 1 серпня для проїзду закрита вул.Джерельна;

·         пл. 700-річчя Львова – до 5 серпня;

·         з 12 липня і до 1 жовтня для проїзду транспорту буде закрита вул. Газова;

·         з 15 липня до 1 жовтня – вул. Цехова;

·         з 4 липня до 1 жовтня – вул. Під Дубом.

Також з 11 липня, і до 5 серпня частина вулиці Татарської у Львові буде закрита для проїзду транспорту. На ділянці дороги між вулицями Замарстинівською та Богдана Хмельницького ремонтуватимуть водопровід.

Від середи, 16 липня, заплановано розпочинати безпосередні роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Роботи розпочнуть з пр-ту. Червоної Калини. Дороги наразі не перекриватимуть. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!