Де у Львові сьогодні ввечері відключають світло? Перелік вулиць

2692 1
Ввечері 8 грудня 2014 у Львові не буде світла на таких вулицях: Богдана Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Юрія Липи, Пасічна, Зелена, Княгині Ольги, Стрийська, Івана Франка, П.Мирного, Наукова, Трускавецька, Володимира Великого, Кульпарківська, Любінська, Степана Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Городоцька, Патона, Любінська, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них вулиці, мікрорайон Левандівка, а також м.Винники.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Про це інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

У Львівській області вимикатимуть світло у Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Пустомитівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському районах та у Червонограді.

Читайте також: Як економити електроенергію: 7 порад для львів’ян

Нагадаємо, енергетики пояснюють, що в Об’єднаній енергетичній системі України продовжується дефіцит балансу виробітку та споживання електричної потужності. Як кажуть в «Львівобленерго», відмикають електрику зокрема в час пік, коли більшість людей вмикають вдома багато приладів. Також львів’ян просять обмежити користування ліфтами та вмикати енергоємні приклади, такі, як пральна машинка, в нічний час, коли навантаження на мережу є значно меншим. Також енергетики просять львівські підприємства за можливості пере форматувати роботу на нічний графік.

Водночас в ДП «НЕК «Укренерго» пояснюють причини відключення світла тим, що існує дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок аварійних ремонтів 27 енергогенеруючих одиниць на електростанціях (які не входять до складу НЕК «Укренерго»), низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій, а також через недостатність гідроресурсів на ГЕС.


Читайте також:
9 Грудня, 2014 16:34
ирина а почему п.Садовой обещал со ВЧЕРАШНЕГО ДНЯ не отключать???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!