Де у Львові вигідно купити квартиру влітку. Огляд акцій, цін та адреси новобудов

10001 0
Початок продажу в нових об’єктах, знижка в понад 130 тисяч гривень, літні ціни та як обирати місце, де виростуть ваші діти – найцікавіші пропозиції забудовників у Львові.
@Toa Heftiba

@Toa Heftiba

Що пропонують та як скористатися вигідними пропозиціями житла – в огляді «Твого міста» та одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія Новобудов».

«Літні пропозиції цього року дуже різноманітні, на відміну від попередніх років. Тобто немає уніфікованого підходу в забудовників – дехто пропонує нові об’єкти, що завжди вирізняються кращою ціною, інші мають реальні пропозиції знижок в об’єктах, що будуються, і навіть комплексні підходи стосовно життя в новобудовах. Найприкметніші з них ми зібрали в одному огляді», – говорить Денис Шульга, співзасновник «Енциклопедії Новобудов».

Початок продажів. Нова секція HYGGE 148 на Пасічній

Компанія Lev Development в червні оголосила про старт продажу ІІІ секції житлового комплексу HYGGE 148, що розташований на вулиці Пасічній. Ціни стартують від 16 000 гривень за квадратний метр (в перших секціях комплексу ціни на квартири стартують від 16 300 грн/кв.м).

HYGGE 148 – авторський проект Майстерні Бєляєвих, яка нещодавно отримала призові місця на архітектурних конкурсах, зокрема IPA (International Property Awards) у номінації кращий житловий комплекс в Україні та UUA (Ukrainian Urban Awards) – 4 призових місця.

Особливості комплексу – концепція «двір без авто», дворівневий підземний паркінг, громадські та комерційні площі на першому поверсі, висотність до 7 поверхів, спеціально облаштовані зони для барбекю, вуличні тренажери для дорослих та дитячий майданчик для малечі.

Площі квартир - від 42 до 110 квадратних метрів.

Вартість - 16 000 гривень (ціни початку продажів).

Здача в в експлуатацію - IV квартал 2020 року.

Детальніше – Початок продажів в новій секції HYGGE 148 на Пасічній

Початок продажів в 2-ій секції ЖК «Ґорґани» на Стрийській

Квітка.Майстерня будинків відкрила продажі в новій черзі – другий 9-поверховий будинок комплексу на Стрийській, 195.

Концепція житлового масиву «Ґорґани» – це близькість до гір. Коли в горах як вдома, а вдома як в горах! Тут поєднані природа та простір для відпочинку з розвиненою інфраструктурою для максимально комфортного проживання усіх мешканців.

Особливістю житлового масиву є власна інфраструктура на перших 2-ох поверхах. Девелопери подбали про те, щоб все необхідне було поруч у будинку: магазини, кав'ярні, медичний заклад

Житловий масив складається з трьох 9-поверхових будинків.

Площі – від  33 кв.м

Ціни – від 16 200 грн/кв.м.

Здача в експлуатацію – 1 квартал 2021 року (2-а секція житлового масиву)

                                           4 квартал 2020 року (1-а секція житлового масиву)

Діє розтермінування, перший внесок від 30%

Детальніше – Початок продажів ЖК «Ґорґани», вул.Стрийська, 195

«Тут виростуть Ваші діти» - інформаційна кампанія від   ЖК «Ваш Дім»

Компанія вирішила зосередитися не на окремих пропозиціях, а на перевагах просторів і планування своїх житлових комплексів. «Тут виростуть Ваші діти» – з таким меседжем «Ваш Дім» позиціонує підходи формування повноцінних просторів.

«Коли обираєш для дітей найкращі умови життя – стають важливими деталі: двір, інфраструктура, екологія, особистий простір, безпека», – пояснюють свій вибір в компанії. І навіть створили спеціальну брошуру про важливі деталі, які варто врахувати при виборі квартири та новобудови, щоб отримати якісне житло, а не проблеми.

Серед «деталей» власного житлового комплексу «Ваш Дім на Пасічній» в компанії відзначають ексклюзивні розвиваючі дитячі майданчики, що спеціально замовляють з Євросоюзу, деталі території комплексу, що має безліч «прихованих нюансів» – від «без авто» до безбар’єрності і спеціально підібраного озеленення, власний «шкільний автобус» та спеціально продуманий дизайн під’їздів.

ЖК «Пасічний»

Площі квартир – від 30 до 145 кв. м

Площі терас – від 5 до 85 кв.м.

Вартість – від від 16900 грн/кв. м, безвідсоткове розтермінування до березня 2020 року, перший внесок від 10%.

Отримати брошуру про важливі деталі новобудов.

Літні ціни на квартири в ЕКО-ДІМ на Тракті та на Надійній

Від 10 900 грн/кв.м можна придбати влітку квартири в ЖК «Еко-Дім на Тракті» – вул. Тракт Глинянський. Серед переваг комплексу одного з надійних і знаних забудовників на вул. Тракт Глинянський: низька ціна, сертифіковані матеріали, зручне транспортне сполучення, спортивні і відпочинкові простори та власний дитячий садок.

Від 12 200 грн грн/кв.м можна придбати квартири в мікрорайоні 3- та 5-поверхової забудови в зеленому районі Львова «ЕКО-ДІМ на Надійній»: мальовниче та затишне місце біля природного лісопарку, поруч з вулицею Зеленою.

Особливості: закрита територія з охороною та окремим двоповерховим паркінгом, власна інфраструктура, внутрішнє подвір’я без проїзду авто. Акцент на простір для активного проведення часу, відпочинку, спорту та розвитку:

  • дитячі майданчики та футбольне поле;
  • бібліотека та шахмати під відкритим небом;
  • центр дозвілля дитини; 
  • громадська будівля, торговий центр.

Заплановані маршрути громадського транспорту безпосередньо до житлового комплексу.

 

Площі квартир – від 40 кв.м. (на Тракті) та від 42 кв.м. (на Надійній)

Вартість –  від 10 900 (на Тракті)

                    від 12 200 гривень (на Надійній), безвідсоткове розтермінування.

Детальніше про 5-ти поверхові будинки комплексу ЕКО-ДІМ на Надійній та ЕКО-ДІМ на Тракті

Квартира тижня від Avalon Inc. зі знижкою в 103 665 гривень

До 24 червня Avalon Inc. пропонує чергову квартиру з акції «Квартира Тижня». Цього разу можливість суттєво зекономити є при купівлі 2-кімнатної квартири в ЖК Avalon Holiday (на Стрийській).

Програма «Квартира Тижня» від Avalon Inc. діє вже близько 4 місяців. Її особливість у тому, що омріяну квартиру можна придбати на дуже вигідних умовах. Щотижня – новий житловий комплекс. А їх у компанії на етапі будівництва зараз шість – два бізнес-класу, чотири комфорт-класу та ще один преміум-сегменту.

«Наші клієнти дуже ретельно вивчають пропозиції наших житлових комплексів і обирають найбільш комфортний для себе варіант. "Квартира тижня" – це додаткова можливість отримати бажане дуже вигідно», – говорять в компанії.

Параметри квартири:

  • площа – 69,11 кв.м.
  • поверх – 5
  • простора кімната з кухнею-студією;
  • спальня з санвузлом та лоджією;
  • гостьова спальна та окремий санвузол.

Економія до 24.06 – 103 665 гривень від стандартної ціни.

Можливе розтермінування оплати до 4 кварталу 2020 року.

Детальніше про ЖК Avalon Holiday (на Стрийській).

Початок бронювання. Новий будинок в ЖК «Grand Village».

Безкоштовне бронювання квартир за акційною ціною 13 500 грн/м.кв. пропонує забудовник «Гранд Дім» в новій черзі будівництва свого комплексу в Сокільниках.

Особливості комплексу: площа всього комплексу 4 гектари, власна закрита територія, цілодобове відеоспостереження та освітлення, власна автобусна лінія, зручна локація з доступністю до ТЦ Вікторія Гарденс та Кінг Крос Леополіс.

Також є вільні квартири в 2-ій черзі комплексу з розтермінуванням до 31 грудня 2020 року.

Площі – від 39 до 103 кв.м.

Ціни – від 13 500 грн/кв.м.

Планована здача в експлуатацію – 1-а черга – 31.06.2019, 2-а черга – 31.12.2019 р. 3-я черга – 31.12 2020 року

Детальніше – Початок продажів в новому будинку ЖК «Grand Village»

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!