Для байкерів у Львові хочуть створити нове місце для паркування

2273 0
Замість пл. Яворського, байкерам у Львові запропонують альтернативне місце для паркування у центральній частині міста.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

Цьому передувало звернення під час пленарного засідання Львівської міської ради о. Тараса, священика храму Св. ап. Петра і Павла. Відтак, Байкерам, які паркуються на пл.Яворського, запропонують альтернативне місце у центральній частині міста. Врегулювати відповідне  питання міський голова Львова Андрій Садовий доручив керівнику управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктору Щиру та голові Галицької районної адміністрації Ірині Іванчині.

«Впродовж близько двох років ми маємо певну проблему на вул. Театральній, зокрема, в тій частині, де є Гарнізонний храм та середня школа №62. Ця зона є пішохідною зоною, там є обмежений рух автотранспорту,  але там постійно курсують байки, гучно ревуть мотори. Ми хочемо озвучити сьогодні три речі. Перш за все, церква не виступає проти байкарів. Друге, просимо депутатів та міського голову визначити альтернативне місце для їхнього паркування. І третє, звертаємося до правоохоронних органів, щоб вони слідкували за тим, щоб не порушувалися права мешканців міста і не порушувалися правила дорожнього руху», - зазначив отець Тарас.

Читайте також: У Львові продовжили термін дії експериментальних тарифів за паркування у центрі

Заступник керівника Патрульної поліції Львова Максим Підболячний зазначив, що поліцейські патрулюють цю територію, проводять бесіда з байкерами і тепер вони вже не заїжджають на площу, а завозять мотоцикли із вимкненими моторами. Також він додав, що за рух у пішохідній зоні на байкерів було складено два протоколи.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!