Політична реклама

Для львівських вболівальників облаштують фан-зону

1334 0
У парку культури та відпочинку для львів’ян облаштують фан-зону. Тут усі прихильники цього спорту дивитимуться матч «Україна-Англія».

10 вересня у Києві збірна України з футболу гратиме один з вирішальних матчів за вихід до фінальної частини Чемпіонату світу проти збірної Англії, інформує прес-служба Львівської міськради. Львів’яни матимуть нагоду спільно підтримати національну команду.

В парку культури облаштують спеціальну фан-зону. Матч можна буде переглядати як на великих екранах на головній сцені фестивалю, так і на кількох десятках екранів у 4-х великих павільйонах фестивалю.

Окрім того в цей день буде продовжена робота громадського транспорту, спеціально для того, щоб усі вболівальники могли добратися після матчу до своїх домівок.

Вхід на фан-зону вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!