Політична реклама

Цього тижня львів’яни зможуть придбати українські смартфони

4466 0
Українська компанія «Навігатор» запустила у продаж лінійку смартфонів власної розробки ImSmart.

Вже до кінця тижня львів’яни зможуть замовити смартфон українського виробництва онлайн. Доступні вони будуть  в інтернет-магазинах «Rozetka» та «Fotos», а також в інтернет-магазині компанії-виробника «Impression», повідомили tvoemisto.tv у компанії «Навігатор».

Компанія також планує продавати смартфони у національних мережах з продажу мобільної техніки та електроніки, однак у яких саме представники компанії наразі не уточнюють.

Ціни на новинку коливаються від 1 055 до 3 399 гривень.

Обирати можна з чотирьох моделей смартфонів, кожен з яких підтримує роботу з двома SIM-картами і працює під управлінням Android 4.2.2.

Найдешевша модель ImSMART 1.40 оснащена 4-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю 800х480 пікселів. Пристрій укомплектовано двоядерним процесором з тактовою частотою 1.2 ГГц, має 512 МБ оперативної пам’яті і жорсткий диск на 4 Гб. Коштує він у середньому 1100 гривень.

Наступні дві моделі ImSmart 1.45 і ImSmart 1.5 вартістю 1400 і 1600 гривень відрізняються від попередньої більшими екранами (4,5 і 5 дюймів) і вищою роздільною здатністю матриці. Інші технічні характеристики – такі ж.

Найдорожчаа модель ImSMART 2.50 вартістю 3400 гривень має 5-дюймовий екран (1920х1080 пікселів). Апарат оснащено восьмиядерним процесором, 1 Гб оперативної пам’яті та жорстким диском на 16 Гб. Смартфон має дві камери – 13-мегапіксельну тильну та 5-мегапіксельну фронтальну.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!