До Львова гелікоптером доправили 7-річного хлопчика з гострим судинним синдромом

2246 0
Такий стан є загрозливим для життя.
фото: лоцмдмк

фото: лоцмдмк

Поліцейський гелікоптер доправив до Львова 7-річного пацієнта. Завдяки спільним зусиллям фахівців Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф хлопчик оперативно отримає необхідну медичну допомогу.

Як повідомляє пресслужба Центру, сьогодні, 22 жовтня, поліцейський гвинтокрил Airbus Helicopters Н-145 доправив до Львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги 7-річного мешканця Стрия з гострим судинним синдромом, який є загрозливим для життя.

Читайте також: До Львова гелікоптером доправили 11-річного хлопця у стані мозкової коми

Це вже тринадцята рятувальна місія гелікоптеру Національної поліції України, яку виконали у межах проєкту аеромедичної евакуації Проєкт спільно з Міністерством внутрішніх справ реалізує МОЗ України.

Читайте також: Львівські медики гелікоптером евакуювали 9-місячне немовля з вадою серця

Нагадаємо, 17 жовтня, із Славського до Львова гелікоптером транспортували 11-річного хлопця у стані мозкової коми. У лікарні хлопчик вийшов з коми.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!