До України воювати проти російських окупантів їде вже 22 000 іноземних добровольців

4728 0
Нині опрацьовують запити від іноземних добровольців, а мобілізація вільних людей світу «просто вражає».
Фото з РБК-Україна

Фото з РБК-Україна

До України з 52 країн світу їдуть досвідчені ветерани та добровольці воювати проти російського окупанта. Вони входитимуть до Інтернаціонального легіону добровольців, про створення якого напередодні повідомляв президент Володимир Зеленський. Загальна кількість заявок станом на зараз становить понад вже понад 20 000 іноземців. Про це сьогодні на брифінгу зазначив очільник Міністерство закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Це їхнє бажання, яке вони виявили. Україна їх не наймала і не стимулювала нічим. Це їхня добровільна готовність воювати на стороні добра. Скільки всього їх – не маю права повідомляти, тим більше деталізувати по окремих країнах, але загальна кількість заявок – уже майже 22 000», – каже міністр.

Читайте також: «Я так пишаюся народом у цій країні». Відомі світові актори, співаки та знаменитості підтримали Україну 

Глава МЗС також додає, що нині опрацьовують запити від іноземних добровольців, а мобілізація вільних людей світу «просто вражає».

Нагадаємо, що про те, як записатися до інтернаціонального легіону та захищати Україну, можна прочитати тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!