Директори шкіл у Львові можуть самостійно вирішувати, чи переходити 1-4 класам на онлайн-навчання

3071 0
Це школи можуть робити, виходячи з аналізу ситуації, що є актуальною в кожному окремому навчальному закладі.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Керівникам закладів освіти рекомендують самостійно приймати рішення про перехід на дистанційне навчання учнів молодших класів. Це вони можуть робити, виходячи з аналізу ситуації, що є актуальною в кожній окремій школі. Про це повідомила керуюча справами виконавчого комітету ЛМР Наталі Алєксєєва за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС.

«Станом на зараз близько 10% працівників житлово-комунальної сфери перебувають в стані хвороби. Йдеться про водіїв громадського транспорту, двірників тощо. Також спостерігається зростання захворюваності серед працівників культури. Дуже велика кількість хворих дітей: станом на сьогодні близько 12 тисяч учнів 1-4 класів відсутні», – каже вона.

Читайте також: У львівських лікарнях перебуває близько 150 дітей із підтвердженим Сovid-19

Так, у садках Львова, а також початковій школі за вихідні кількість дітей, хворих на коронавірусну інфекцію, суттєво зросла. Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv в.о. керівника управління освіти ЛМР Леся Васюта, Covid-19 уже підтвердили у 22 вихованців та у 129 працівників садків. Що стосується шкіл, то офлайн навчається лише початкова школа, проте і тут багато хворих дітей та вчителів.

Нагадаємо, що від сьогодні, 24 січня, і на два тижні 5-11 класи школі Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання через новий спалах коронавірусу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!