«Епіцентр» передумав працювати на вихідних

22519 0
Мережа будівельних гіпермаркетів переходить в онлайн.
Фото: Епіцентр

Фото: Епіцентр

Мережа гіпермаркетів «Епіцентр» передумала працювати на вихідних і переходить в онлайн. Відповідну заяву вона оприлюднила на своїй сторінці у Фейсбук.

На час дії карантину вихідного дня мережа «Епіцентр» працюватиме виключно в онлайн режимі та видаватиме товари в Центрах видачі замовлень торговельних центрів. 

У будні дні роботу торгівельних центрів мережі продовжать до 24:00.

Читайте також: Чи працюватимуть ринки на Львівщині в умовах карантину вихідного дня 

Раніше «Епіцентр» зробив заяву, що мережа працюватиме, але продаватиме лише харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми.

Напередодні на сторінці мережі у Фейсбук зазначалося, що маркети вводять 72-годинний робочий день, натякаючи, що в суботу та неділю таки працюватимуть. «Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне», – написали вони.

На це бурхливо відреагував міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Мовляв, вірус розповсюджується ураганними темпами, тому правил важливо дотримуватися усім.

«Хочете покуражитися і робити фарс на здоров’ї людей, тоді поїхали зі мною в реанімації. Покуражтесь перед людьми, які помирають кожного дня. Покуражтесь перед лікарями, які кожного дня роблять все, щоб зберегти життя людей», – наголосив тоді Максим Степанов.

Зазначимо, що торговельна мережа «Епіцентр» Олександра й Галини Герег працювала під час весняного карантину, коли навіть не працювали ринки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!