Фестиваль Zaxidfest неподалік Львова перенесли на 2021 рік

1618 0
Про заборону на проведення організатори дізнались сьогодні.

Фестиваль «Захід», що мав відбутись 4-6 вересня у Родатичах неподалік Львові, перенесли на 2021 рік. Про це на фейсбук-сторінці фестивалю повідомляють організатори.

Читайте також: В Україні змінили поділ на карантинні зони. У якій Львів і Львівщина

«На жаль, районна влада забороняє проводити Zaxidfest 4-6 вересня. Не зважаючи на те, що все літо всі великі міста-мільйонники мають масу концертів, масових зібрань, мітингів, з’їздів та фестивалів. На жаль, все виглядає так, що адаптивний карантин адаптований під друзів тих, хто приймає рішення, а не під всіх», – ідеться у дописі.

Організатори зазначають, що вважають це рішення влади несправедливим та незгодні з ним, і додають, що коли планували фестиваль, територія була зеленою зоною епіднебезпеки, а тепер стала помаранчевою.

Читайте також: В Україні посилили карантин у зелених зонах. Що заборонили

Zaxidfest в повному форматі відбудеться 26-28 червня 2021 року, кажуть організатори. Всі раніше куплені квитки будуть дійсні на фестиваль 2021 року. Ті, хто не зможе відвідати фестиваль у червні 2021, зможе повернути вартість квитка після рішення уряду про закінчення карантинних обмежень та дії форс-мажорних обставин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!