«Фуджікура» відкриє у Львівській області ще один завод

5498 0
Восени цього року японська компанія «Фуджікура» запустить ще один завод у Яворівському районі із виготовлення кабельних мереж для автомобілів. Відкриття нових потужностей заплановано у жовтні. Про це інформують у прес-службі львівської облдержадміністрації.
Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Як розповіла керівник з адміністративної діяльності «Фуджікура Аутомотів Україна» Оксана Лашманова, новий виробничий комплекс матиме площу у понад 16 тисяч квадратних метрів. Також на заводі мають намір розширити асортимент продукції.

Зокрема, компанія забезпечить близько 3-ох тисяч робочих місць та безкоштовний доїзд до місця праці.

Нагадаємо, 14 квітня, на Львівщині запрацював перший завод японської компанії. Він знаходиться одразу за Львовом, у селі Підрясне.

Загальний обсяг іноземних інвестицій на першому етапі склав 87 млн грн. 

Довідка. Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!