Гра «Світ добра» – призер конкурсу «Благодійна Україна»

2610 0
Львівський розробник дитячих мобільних ігор став двічі номінантом всеукраїнського конкурсу «Благодійна Україна». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Львівська компанія-розробник безкоштовних українських розвиваючих мобільних ігор для дошкільнят «Nravo Kids» у грудні 2014 року спільно з «Майкрософт Україна» випустила безкоштовну мобільну гру «Світ добра». Благодійна ініціатива була покликана звернути увагу до потреб українських дітей, які потребують особливої уваги.

Концепція гри побудована навколо ідеї допомоги дітям. Героями в грі є діти, яким необхідна особлива увага. Мета гравця — зробити таку дитину щасливою, а по проходженню гри учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям.

Враховуючи, що ТЗОВ Nravo Kids регулярно бере участь у різноманітних благодійних акціях, PR-керівник проекту Роман Дзиговський подав заявку на участь у всеукраїнському конкурсі «Благодійна Україна».

«10 березня мені подзвонили з оргкомітету конкурсу та повідомили, що ми увійшли у число призерів конкурсу. Враховуючи, що у конкурсі брало участь понад 320 проектів з усієї України, це була неочікувана та дуже приємна новина», - зазначив Роман Дзиговський.

Додаток доступний для Windows Phone, Android та в веб-версії на сайті http://svitdobra.com.ua.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!