«Гранд-готель» у Львові відкриють «цісар Франц-Йосиф» та Періс Гілтон

12252 0
Заклад у центрі міста, що належить підприємцеві та депутатові Козловському, відновлює роботу після кількарічного ремонту.
groupshostels.com

groupshostels.com

Готель уже працює і приймає гостей, однак урочисте відкриття заплановане на 31 березня, пише газета «Високий Замок». На проспекті Свободи облаштують театральний майданчик, аби львів’яни та гості міста відчули атмосферу старого Львова. Також заплановано театралізований історичний парад за участі ремісників, пивоварів, монахів, інших жителів тогочасного Львова. А на чолі параду крокуватиме «імператорська пара» — цісар Франц Йозеф I і його дружина Єлизавета.

Натомість вечірка з нагоди перевідкриття готелю матиме іншого «хедлайнера» — світську левицю та фотомодель Періс Гілтон. Вона приїде до Львова разом із нареченим, актором українського похождення Крісом Зілкою.

«Власники «Гранд-готелю» навідріз не хочуть називати суму гонорару Періс Гілтон. Лише кажуть, світська левиця зможе безкоштовно й будь-коли відпочивати у найкращому номері п’ятизіркового готелю», — пише газета.

Так виглядає «Гранд-готель» після реставрації

Нагадаємо, восени 2016 року у Львові підписали протокол, згідно з яким «Гранд готель» мав би увійти до світової мережі Intercontinental. В реновацію закладу планували вкласти $30 млн. Однак пізніше сторони відмовилися від цих намірів. Григорій Козловський пояснив у ЗМІ, що британська компанія хотіла суттєво підвищити ціни на проживання, відтак готель був би нерентабельний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!