Католицький університет запрошує львів’ян на храмове свято

2879 0
У суботу, 27 червня, Український католицький університет запрошує усіх вірних прийти на храмове свято, долучитися до спільної літургії за мир в Україні та молитовно згадати візит святого Івана Павла ІІ, який рівно 14 років тому відвідав Львів.
фото: galychyna.info, theological.ucu.edu.ua

фото: galychyna.info, theological.ucu.edu.ua

Архиєрейську літургію о 10:00 годині відслужить владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії. На празник Університет також запросив солдатів та офіцерів з 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади, а також волонтерів, поранених, які лікуються у військовому госпіталі, медиків, представників добровольчих батальйонів – «ОУН», «Правого сектору», «Шторм». Також, за словами отця Юрія, на Літургії будуть родичі військових, які загинули на війні, представники Першої медичної роти, Національної гвардії.

Cпільно з римо-католицькою парафією св. Івана Павла ІІ в переддень свята (26 червня) о 18:30 годині буде освячено відновлений хрест на іподромі – місці, де Іван Павло ІІ звершив Літургію. Після освячення прочитають проповідь, яку Папа виголосив під час візиту у 2001 році та проведуть розважання над її змістом.

Програма:

26 червня,  п’ятниця

18.00 – Велика Вечірня з Литією (Церква Блаженних Мучеників УГКЦ, вул. Стрийська, 29);

18.30 – Молитва та оновлення пам’ятного хреста на іподромі.

27 червня, субота

8.00 – Утреня. Водосвяття (Церква Блаженних Мучеників УГКЦ, вул. Стрийська, 29)

10.00 – Архиєрейська Божественна Літургія (Церква Блаженних Мучеників УГКЦ, вул. Стрийська, 29);

12.00 – Почастунок (Трапезна УКУ, вул. Козельницька, 2а).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!