Керівник АТП-1 пояснює відсутність автобусів несправністю GPS

4017 0
Львівські активісти сьогодні вранці нарахували лише один автобус на маршруті №3а. У комунальному АТП-1 кажуть, що насправді їх було 14, а інші не відображалися через збій в роботі GPS-трекерів.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Як повідомив Святослав Товстига, керівник ГО «За якісний транспорт» та голова Громадської ради при управлінні транспорту ЛМР, у ранковий час пік на маршруті №3а їздив один автобус, інші п’ятеро стояли на кінцевих зупинках, а шестеро перебували на території АТП.

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv керівник АТП-1 Орест Хамула, на маршруті було 14 автобусів: «Ці дані не відповідають дійсності. Сьогодні вранці на маршруті №3а було 14 машин, як це передбачено паспортами та згідно з графіками руху. Є проблема з роботою GPS-трекерів. Час від часу це програмне забезпечення зависає. У "Львівавтодорі" зазвичай оперативно реагують на збій трекерів та усувають неполадки в межах дня. У нас немає проблемних маршрутів. Усі наші машини виїжджають, відповідно до паспортів».

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Нагадаємо, учора на дороги Львова не виїхало понад 200 маршруток.

Додамо, львів'яни через смартфон або звичайний телефон можуть дізнаватися, коли прибуде громадський транспорт. До кінця 2017-го року такі таблички мають з’явитися на кожній зупинці Львова. Також є можливість моніторити онлайн наявність автобусів, тролейбусів і трамваїв на маршрутах: це можна робити на спеціальних ресурсах (за посиланням тут або тут).

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!