Кому з львів'ян завтра не увімкнуть тепло. Адреси

4230 0
Згідно з розпорядженням міського голови Львова від 20.10.2014 року, у середу, 22 жовтня, у місті розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств.
Фото: public.od.ua

Фото: public.od.ua

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«У міжопалювальний період – період ремонтних робіт з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело великі роботи. Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2014-2015 років. Тому, завтра, відповідно до розпорядження міського голови, розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво», – йдеться у повідомленні «Львівтеплоенерго».

Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 1620 житлових будинків, 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я.

Станом сьогодні на ранок, 21 жовтня, не заповненими теплоносієм через відсутність акту готовності до зими залишалися будинки на вул. Гашека, 20, 20а, 24, вул. Максимовича, 7, 7а, 7б, 9, 9а. Через ремонтні роботи всередині будинку не заповнений теплоносієм житловий будинок на вул. Стрийська, 59. Також немає жодних звернень щодо заповнення від власників будинків на вул. Кримська, 30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного, 43 (ЖБК-61), вул. Володимира Великого, 23, 25 (ОВБД-29).

Теплоносієм заповнені мережі усіх закладів освіти і медицини. На основі листа-звернення опалення подається до Оранжерейно-тепличного комплексу на вул. Черемшини, 44.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!