Конкурс короткометражних фільмів для школярів. Як взяти участь?

2467 0
Український католицький університет оголошує конкурс короткометражних фільмів для старшокласників «Кіно&школа».
Фото: where.ca

Фото: where.ca

Цьогорічною темою конкурсу організатори обрали «Наша гордість».

Читайте також: Дитячі клуби Львова запрошують школярів. Перелік безкошовних гуртків

Роботи слід подати до 8 листопада. Вже 14 листопада відбудеться фінал конкурсу, де на усіх учасників очікують пам’ятні відзнаки, а переможці отримають призи та зможуть взяти участь в майстер-класі, який проведе викладач, професійний тележурналіст у сучасній телестудії магістерської програми журналістики УКУ.

Серед тих, хто оцінюватиме роботи, будуть радіо- і телеведучий, ведучий телеканалу 112, програмний директор медіасервісу «ФДР» Вадим Карп’як, випусковий редактор Телеканалу новин «24» Христина Бондарєва, фотограф і художник, майстер портретного та репортажного фото, знімав для відомих українських та європейських видань – часописів «Фокус», Forbes», «10TAL» Олександр Ласкін та завідувач кафедри журналістики УКУ Вікторія Бабенко.

Читайте також: Як заохотити дитину до навчання? 8 порад

Учасники конкурсу можуть звернутися до журі конкурсу за порадою, як найкраще обрати тему і підготувати свою роботу. Для цього слід написати листа на електронну пошту: [email protected] (з поміткою конкурс «Кіно & школа»), чи задзвонити за телефоном (032) 240-99-40, (097) 665-59-26.

Для участі у конкурсі слід прислати посилання на фільм, розміщений в YouTube на е-пошту: [email protected] (тема листа «конкурс «Кіно&школа») до 8 листопада 2015 року.

Детальніше про конкурс та умови на сайті конкурсу.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!