Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2199 0
Tvoemisto.tv пропонує місця та заходи, де можна розслабитися після робочих буднів з 3 по 7 грудня (або перед ними).

Понеділок, 3 грудня

Мелодії з кіно

19:00, кав’ярня-галерея «Штука».

У «Штуці» сьогодні – мелодії з кіно. За фортепіано Олекса Карпенко зіграє саундтреки до «Леон-кіллер», «Пірати Карибського моря» та «Запах жінки».

Вхід вільний.

Вівторок, 4 грудня

Гуцульський рік

18:00, театр імені Марії Заньковецької.

У театрі імені Марії Заньковецької прем’єра за твором Гната Хоткевича «Гуцульський рік». Цю виставу в грудні можна буде побачити ще двічі. Нею ж «заньківчани» закінчують цьогорічний сезон.

Квитки на виставу можна придбати тут.

Любомир Мельник у Львові

19:00, Львівська філармонія.

Любомир Мельник є одним з найшвидших піаністів світу, а весною цього року разом з Христиною Соловій випустив акустичну версію пісні «Фортепіано». У Львові він дасть два концерти 4 та 5 грудня. Одразу ділимося посиланням на квитки. Окрім того, є квитки на 4 грудня.

Середа, 5 грудня

Пори року Вівальді

19:00, Львівський будинок органної та камерної музики.

У цьому циклі є вся гама почуттів – від життєрадісної весни до меланхолійної осені, від літньої грози до зимових вечорів біля теплого каміна.За органом – Олена Мацелюх, соло на скрипці – Анжела Приходько, супроводжуватиме музику живопис Ольги Куц.

Квитки – за посиланням.

Жінка в Ісламі: побут, політика, право

18:30, Центр Шептицького (цоколь)

Як мусульмани насправді ставляться до жінок – і яку роль тут відіграють етнічна культура чи традиції, а також політичні тенденції в Ісламі? Найчастіше на Заході дуже скептично оцінюють стан жінки в мусульманському світі. Але як виглядає ситуація насправді, ким є жінка в Ісламі?

Квитки можна придбати тут.

Вистава "Жінко, сядь"

19:00, Театр Лесі.

Юля і Саня — молода сім’я, у яких є все для щастя: красиві діти, хороша мама і навіть пральна машинка. Та одного дня Саньок помічає неладне: борщ став кислішим, улюблена запіканка навіть на свята зникла, сорочки погано випрасувані, навіть ноги дружина перестала голити. Саньок розуміє: щось сталося і його більше не люблять.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією за посиланням.

Магічне шоу від французького ілюзіоніста

20:00, Львівський академічний духовний театр «Воскресіння».

Французький ілюзіоніст Межік Мус (Мусін Бен Бау) є зіркою французького телебачення та радіо. Його жваві та незабутні вистави зачаровують глядачів уже з першої появи на сцені ілюзіоніста. Magic Mouss подорожує світом, розкриваючи своїй аудиторії нескінченні таємниці та найцікавіші загадки мистецтва магії. 

Квитки можна придбати тут.

Четвер, 6 грудня

Advent Breakfasts with Kyiv Dialogue. А, що якщо…?

9:30, Львівська мануфактура кави на площі Соборній, 2А.

Поки всі навколо поринають у захопливий квест з пошуку подарунків, прикрашання ялинки та вибір святкового вбрання, ми запрошуємо до нас на Advent breakfasts. Починаємо 6 грудня і наступні п’ять четвергів за горнятком смачної кави або чаю та серед ароматів свіжої випічки будемо вести неспішні ранкові розмови на актуальні для міста і країни теми. Перша тема «А, що якщо права людини не будуть важливі».

Запорожець за Дунаєм

18:00, Львівська опера

Опера, яка прославили Семена Гулака-Артемовського на весь світ. Дія відбувається в володіннях турецького султана і виконується в трьох діях.

Квитки можна придбати за посиланням.

Органна класика. Олександр Ісаков

19:00, Львівський будинок органної та камерної музики.

Олександр Ісаков є лауреатом конкурсів органістів у Фінляндії, Сербії, Німеччини. Дає сольні концерти органної музики і бере участь в міжнародних фестивалях  країнах Європи. У грудні Олександр Ісаков дасть два незабутні концерти у Львівському органному залі. 6 грудня окрім безсмертних творів Йоганна Себастьяна Баха, Люї В'єрна та Сезара Франка він виконає також музику композиторів Балтії (Науяліс, Кутавічюс) та твори свого вчителя, видатного органіста Олега Янченка.

Квитки – за посиланням.

П’ятниця, 7 грудня

Севільський цирульник

18:00, Львівська опера

Справжня італійська опера у Львові, щоправда, з українськими субтитрами. Опера є комічною, виконується також в трьох діях.

На виставу можна придбати квитки від 80 гривень.

Кінорганум

19:00, Львівський будинок органної та камерної музики.

Шоу відомого експериментального оркестру Eclectic Sound Orchestra у Львівському органному залі. Вперше в Україні в одному концерті зібрані найкращі кінохіти для органа в ансамблі зі струнним оркестром, семплером, драм-машиною та роялем. Глядач зануриться у світ “Гри престолів”, спуститься у катакомби “Привида опери”, відчує містичність гармоній з “Ангелів і демонів” та побуває в глибинах космосу з мотивами фільму “Інтерстеллар”. У концерті-перформансі прозвучать відомі мелодії з фільмів “Сутінки” та “Амелі”.

Квитки можна придбати за посиланням.

Джазовий фестиваль Jazz Bez

19:00, прем’єр-готель «Дністер».

Традиційний зимовий джазовий фестиваль розпочнеться 7 грудня з виступів Ark Ovrutski New York Quartet feat. Benny Benack (США) та Logan Richardson (США). Повну програму фестивалю можна переглянути тут.

Купити квитки можна за посиланням.

Лесь Подерев'янський

19:00, Центр Довженка.

Цього разу Лесь озвучить свої найбільш популярні п'єси, а в якості ексклюзиву прочитає уривок недавно закінченого роману «Таинственный Амбал». На цьому вечорі не буде нічого зайвого, все - «в тему»: повний зал, зручне крісло і в ньому - культовий автор.

Квитки можна придбати за посиланням.

Долучайтеся до нашого Telegram-каналу та спільноти у Facebook.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!