Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3190 0
Цими вихідними у Львові буде чимало цікавого. Найбільше, мабуть, пощастило любителям класичної музики - адже у суботу та неділю заплановано чимало заходів у рамках «Бах Маратону». Ще одна цікавинка цього тижня - лекція про каву та майстер класи, де навчатимуть готувати цей напій бездоганно. А якщо бажаєте трішки активніше провести весняні вихідні - приходьте у Стрийський парк, де навчатимуть їздити на велосипеді, або ж зголошуйтеся на толоку.

Музика

У суботу та у неділю у Львівській обласній філармонії, Будинку органної та камерної музики, Палаці Потоцьких та інших локаціях міста (кав'ярні, ресторани, громадський транспорт) пройде Бах Маратон – 24 години живого виконання творів славетного композитора. Учасниками Бах Маратону стануть понад 600 музикантів з України та з-за кордону. Програму заходів можна подивитися за цим посиланням.

У неділю, 22 березня, у Соборі Святого Юра відбудеться Урочиста академія з нагоди 200-річчя від дня народження автора гімну України М. Вербицького «Отець Михайло Вербицький – Богом обдарований композитор».У програмі Урочистої академії прозвучать духовні та світські твори М. Вербицького у виконанні солістів, хору та камерного оркестру Заслуженої академічної капели України «Трембіта». Початок о 16:00 год.

Активний відпочинок

У неділю, 22 березня, у Стрийському парку львів’ян вчитимуть правильно їздити на велосипеді. Запрошуються усі бажаючі від 3 до 103 років.

Організатори масового навчання їзди на велосипеді переконані, що навчатись цьому ніколи не пізно. Зустріч о 17:00 біля входу в кінотеатр Львів.

Саморозвиток

У Першій Львівській Медіатеці ( вул. Мулярська, 2а) у неділю, 22 березня заплановане проведення «Кавової альтернативи: історія, кава, методи, рецепти, дегустації, майстер-клас».  Тут відвідувачам заходу обіцяють розказати про каву усе. Участь безкоштовна, "pay what you want". Реєстрація обов’язкова. Початок о 15:00.

Толока

В суботу, 21 березня, у Львові відбудеться толока у Митрополичих садах. Львів'ян та гостей міста запрошують долучитися до прибирання, адже роботи достатньо:  побілка дерев, прибирання сухих гілок, вивіз сміття. Усі, хто збираються на толоку, повинні мати з собою змінний одяг, рукавиці й гарний настрій. Зустріч – 21 березня о 10 годині на площі Св. Юра, 5 перед Митрополичими палатами.

Кіно

У суботу та неділю у Кінопалаці «Театральна» та кінопалаці ім. Довженка можна буде переглянути кінстрічку «Робот Чаппі». Чаппі - вундеркінд. Як і будь-яка інша дитина, він потрапляє під вплив свого оточення, і тільки його серце і душа допоможуть йому знайти свій шлях. Але є одна річ, яка робить Чаппі несхожим на всіх інших: він - перший робот здатний відчувати і думати.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!