Куди здати відходи у Львові: інтерактивна мапа пунктів прийому

22256 4
Для львів’ян підготували інтерактивну мапу «Куди здати відходи у Львові». На ній можна знайти точки прийому ламп, що містять ртуть, батарейок, макулатури, тканин і ганчір'я.
фото: newskraine.com.ua, eveningkiev.com, ecogreenline.com.ua

фото: newskraine.com.ua, eveningkiev.com, ecogreenline.com.ua

Львів — перше місто в Україні, де почали централізовано збирати батарейки, що підлягають утилізації. Також, на відміну від інших міст, на 2014—2017 роки тут було прийнято комплексну муніципальну програму (.doc) щодо поводження з відходами побутового електричного та електронного обладнання.

Завдяки цій програмі пункти збору батарейок і ртутьвмісних ламп тепер можна знайти не тільки в багатьох державних установах, магазинах та навчальних закладах, а й на маршрутах міського транспорту.

Як користуватися інтерактивною мапою?

На мапі нанесено кілька «шарів», кожен з яких відповідає тому чи іншому виду відходів. Щоб переглянути пункти приймання відходів, наприклад, макулатури, поставте галочку навпроти підпису «Макулатура» (при цьому всі інші галочки з інших «шарів» повинні бути зняті). Щоб отримати більш точну інформацію про конкретний пункт приймання, натисніть на значок цього пункту на мапі.

Читайте також: У Львові з'являться пункти збору та переробки ртутних ламп

Шар, позначений «будиночками», означає пункти приймання різних видів відходів в одному місці.

Якщо необхідно збільшити мапу й наблизитися, наведіть курсором миші на приблизне розташування цього місця і прокрутіть колесико миші від себе.

Створення мапи для Львова — це лише перший крок, який допоможе організувати роздільний збір. Укладачі мапи пропонують жителям міста, які небайдужі до проблеми відходів, взяти участь у вдосконаленні та коригуванні цієї мапи. Всі зауваження, побажання та доповнення можна надсилати на пошту [email protected].

Джерело: epochtimes.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
27 Жовтня, 2016 12:49
Просто я Мапа не працює
18 Листопада, 2015 11:29
Твоє Місто Укладачі мапи наголошують, що будуть її вдосконалювати і просять надсилати зауваження та пропозиції на електронну скриньку: [email protected].
17 Листопада, 2015 15:43
Петро Такий формат незручний. Краще вибрати тип відходів, тоді активується потрібний шар і ти обираєш місце ближче до тебе.
Крім того стиль опису непослідовний. Є збраження лампи, але тип відходів не розписаний.
17 Листопада, 2015 13:28
Коломієць Інтерактивна мапа не працює
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!