Київ

Київблагоустрій отримав нового керівника

1402 0
У КП «Київблагоустрій» призначили нового виконуючого обов'язки директора.
Фото: Київблагоустрій

Фото: Київблагоустрій

Київський міський голова призначив нового в.о. директора комунального підприємства «Київблагоустрій». Ним став заступник директора цього підприємства Андрій Коваль.
 

Згідно з розпорядженням, з 26 травня виконання обов'язків директора КП «Київблагоустрій» покладено на Коваля Андрія Вікторовича – заступника директора КП «Київблагоустрій».

Як зазначається, вказаним документом визнано таким, що втратило чинність, розпорядження Київського міського голови від 2 червня 2022 року року, згідно з яким в.о. директора КП «Київблагоустрій» став Микола Кравчук – перший заступник директора комунального підприємства.

КП «Київблагоустрій» підпорядковується Департаменту міського благоустрою КМДА. З 14 вересня 2021 року директором цього департаменту перепризначено Тимура Ткаченка, який з 1 січня поточного року керував департаментом у статусі в.о. 

Нагадаємо, 24 квітня стало відомо, що Тимура Ткаченка на цій посаді замінив Михайло Буділов, який був першим заступником директора Департаменту — начальником управління контролю за благоустроєм.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!