Київ

Департамент міського благоустрою перетворили на новий підрозділ КМДА. Що зміниться

1026 0
Рішенням передбачається переформатувати теперішні функції, збільшити штат, надати додаткові повноваження інспектування у галузях житлово-комунальних послуг, паркування та реклами.
Михайло Буділов

Михайло Буділов

Депутати Київради підтримали проєкт рішення «Про оптимізацію діяльності деяких структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради», який перетворює Департамент міського благоустрою на Департамент територіального контролю міста Києва. Про це повідомляє пресслужба департаменту.

Як зазначив під час доповіді директор Департаменту міського благоустрою Михайло Буділов, передбачається переформатувати теперішні функції, збільшити штат, надати додаткові повноваження інспектування у галузях житлово-комунальних послуг, паркування та реклами.

Звичайно актуально і перейменування назви Департаменту міського благоустрою. За пропозицією депутатів було враховано правку і тепер орган називатиметься Департамент територіального контролю міста Києва. Зокрема, у структурі будуть функціонувати ще два профільних управління.

Назва комунального підприємства «Київблагоустрій» теж буде змінена.

«Основна мета - наблизити інспекторський склад максимально до потреб кожного киянина.   Зміни - означають розвиток. Розуміючи теперішню проблематику, виникла необхідність в оптимізації процесів роботи інспекції, щоб забезпечити ефективний контроль. Дублювання функцій, невеликий штат інспекторів і юристів, - недоліки, які має усунути ця реорганізація. Дякую депутатам за підтримку у прийняті рішення, і керівництву міста за принциповість», – прокоментував Буділов.

Він додав, що відповідно до Постанови № 177 Мінрегіонбуду на 10 тисяч населення має працювати один інспектор.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!