Львів – у трійці найкращих міст для ведення бізнесу в Україні

1309 0
Місто, як і торік, втримало третю позицію у рейтингу сприятливих для ведення бізнесу.
Фото: Мобільність Львова

Фото: Мобільність Львова

У цьогорічному рейтингу Forbes Львів увійшов до трійки лідерів серед українських міст, де найкраще вести бізнес. Аналізували міста на основі 10 груп критеріїв. Через погіршення епідситуації в країні, у рейтингу також додатково оцінвали готовність міст до наступної хвилі пандемії.

Читайте також: Львів – на восьмому місц іза розвитком українських міст. Опитування

Водночас решта критеріїв залишилися незмінними з минулого року. Це прозорість міської влади, ділова активність, регіональний рейтинг Doing Business, купівельна спроможність, транспортне сполучення, безпека, освіта, міграційна привабливість та екологічна ситуація.

Лідером став Київ, який піднявся з минулорічної четвертої позиції. На другому місці опинилася Вінниця. Львів, як і минулого року, залишився третім – розвитком міста задоволені 56% населення. Натомість Івано-Франківськ, який торік займав перше місце, став четвертим.

Читайте також: Львів – у трійці українських міст з найбільш сприятливим бізнес-кліматом

Тут повний перелік міст з показниками за всіма критеріями:

Додамо, що у рейтингу оцінювали міста з населенням не менше 90 тисяч осіб.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!