Львів отримає 55 нових автобусів «Електрон» упродовж трьох місяців

3804 1
Учора, 26-го грудня, під час свого звіту за 2016-й рік міський голова Львова повідомив про оновлення громадського транспорту. Зокрема, до лютого 2017-го року на маршрути має вийти 80 нових одиниць.
фото: mint.net.ua

фото: mint.net.ua

«Зараз ми маємо протягом тижня отримати 20 нових автобусів «Електрон» і січень-лютий маємо отримати ще 35 автобусів «Електрон», - повідомив мер Львова Андрій Садовий, як інформує прес-служба Львівської міськради.

Читайте також: Наступного року Львів має намір придбати довгі трамваї та електробуси

Крім того, також придбали 20 «Богданів», 3 тролейбуси та ще 2 планують купити. Таким чином, у цілому, громадський транспорт міста поповниться на 80 одиниць.

Нагадаємо, 21-го грудня стало відомо, що львівський «Електрон» увійшов у ТОП-3 підприємств, які постачають громадський транспорт.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
28 Грудня, 2016 12:35
Сергій Іванович Потрібно взагалі заборонити жовтим Богданам пересуватися по місту, на таких автобусах навіть негри не їздять
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!