Львівська ІТ-компанія SoftServe відкриває новий офіс в Дубаї

2473 0
Новий офіс SoftServe пропонуватиме клієнтам повний спектр послуг – від консалтингу до управління проєктами, впровадження рішень і їх підтримки.
фото: економічна правда

фото: економічна правда

SoftServe відкриває новий офіс в Дубаї для підтримки клієнтів в близькосхідному регіоні. Компанія працює там з 2018 року, постачаючи рішення для великих бізнесових конгломерацій у галузях торгівлі, фінансів та енергетичного сектору. Новий офіс компанії розташований в бізнес-центрі Dubai Internet City.

«Ми спостерігаємо збільшення попиту на програмне забезпечення та цифрову трансформацію в цьому регіоні і раді, що можемо представити нашу експертизу. Новий офіс дозволить краще забезпечувати та підтримувати клієнтів, розробляючи інновації в напрямках штучного інтелекту, машинного навчання, хмарних рішень та рішень цифрового банкінгу», – цитує виконавчого віцепрезидента регіону EMEA Володимира Семенишина пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива

Новий офіс SoftServe у Дубаї пропонуватиме клієнтам повний спектр послуг – від консалтингу до управління проєктами, впровадження рішень та їх постійної підтримки. Окрім напрямку business development, в офісі також працюватимуть розробники. В компанії кажуть, офіс в Дубаї стане місцем частих відвідин працівників, клієнтів та партнерів, адже тісні бізнес-зв’язки та особисті контакти є важливою культурною особливістю регіону. Загалом протягом 2019-2020 років в ОАЕ відбулось 150 бізнес-відряджень працівників компанії.

SoftServe є партнером Google Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure, що дозволить продемонструвати в регіоні експертизу, визнану світовими корпораціями - від найсучасніших технологічних рішень, управління великими даними, хмарної архітектури до кращих практик AWS для бізнесу та рішень на основі технологій Microsoft.

Читайте також: «Як кампуси Google, Apple, Amazon». Що SoftServe будуватиме на Хуторівці

Нагадаємо, що SoftServe планує зробити кампус на Хуторівці (тепер проспект Івана Павла ІІ) відкритим для львів'ян. Тут облаштують офіси, школу, садок. Це буде новий креативний центр Львова. Детальніше про те, що планують будувати на Хуторівці, читайте у матеріалі.

Для довідки

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у галузі розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг і один з найбільших розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі, що входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України. 

Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії є у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща). Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies тощо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!