Львівське летовище шукає нового керівника

2493 0
Міністерство інфраструктури прийняло рішення обрати нового очільника львівського аеропорту імені Данила Галицького на конкурсній основі. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства інфраструктури України.
фото: www.cargo-ukraine.com

фото: www.cargo-ukraine.com

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський прийняв рішення про оголошення конкурсного відбору для  заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», як особливо важливого для економіки підприємства.

Відповідний наказ підписано 17 серпня поточного року. Оголошення про проведення конкурсу разом з кваліфікаційними вимогами до кандидатів буде опубліковане на офіційному сайті Міністерства інфраструктури протягом 10 днів після підписання наказу.

Заяви для участі у конкурсі прийматимуться протягом 21 календарних днів після оприлюднення оголошення.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!