Львівське видавництво взяло участь у книжковій виставці в Мексиці

1630 0
ВСЛ стало першим українським видавництвом, що долучилося до міжнародної виставки FIL.
фото: Читомо

фото: Читомо

Львівське видавництво ВСЛ взяло участь у міжнародній книжковій виставці Feria Internacional Del Libro De Guadalajara (FIL) у другому по величині місті Мексики Гвадалахарі. Про це повідомляє «Читомо».

ВСЛ стало першим українським видавництвом, що долучилося до виставки, яка вважається найважливішою для купівлі та продажу прав в іспаномовному світі.

«Ринки іспаномовних країн Латинської Америки та Бразилії великі та різноманітні. З ними нас можуть поєднати, на жаль, такі близькі нам теми як нестабільна економічна ситуація, бідність, міграція. Все ж мексиканське та українське суспільство поєднують і хороші речі, серед яких прагнення до саморозвитку і велика любов до літератури, яка з кожним роком посилюється», — зазначив керівник відділу авторського права «Видавництва Старого Лева» Іван Федечко.

За його словами, що, щоби мати змогу експортувати більшу кількість книжкової продукції, українським видавцям однозначно потрібно відвідувати виставку в Ґвадалахарі. Цього року у FIL взяли участь понад 20 тис. професіоналів, почесним гостем стало місто Мадрид. Гвадалахару відвідали більш ніж 700 авторів із 41 країни, серед яких були француз Еммануель Каррер, американець Пол Остер та аргентинський автор Альберто Мангель.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!