Львівські “Електрони” планують експортувати у ЄС

2153 0
СП «Електронтранс» має намір експортувати трамваї та тролейбуси у країни Євросоюзу.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Завод зараз реалізує один проект, призначений на експорт. Про яку країну йдеться, на підприємстві не повідомляють. Про це в коментарі ZAXID.NET повідомив генеральний директор підприємства Василь Пецух.

«Багато чого в нас відклалося у зв’язку з останніми політичними подіями, але нас це змушує більш активно працювати на Захід, на країни Європи, де також є велика потреба в трамвайних вагонах», – зазначив Василь Пецух.

Він також заявив, що продукція «Електронтрансу» за якісними показниками не гірша, ніж продукти визнаних європейських виробників, однак значно дешевша. Крім того, у технічних параметрах є кілька особливостей, які здешевлюють експлуатацію львівських трамваїв і тролейбусів.

Наразі єдиним покупцем трамваїв «Електрон» є Львівська міська рада. Із 23 серпня 2013 року в експлуатацію прийнято перший п’ятисекційний вагон. У вересні поточного року виробник має намір передати «Львівелектротрансу» ще один трисекційний трамвай і тролейбус.

Додамо, що цьогоріч у січні львівський виробник виграв тендер на постачання чотирьох трамваїв у Санкт-Петербург. Однак цей контракт досі не виконаний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!