У Львові студенти організували благодійні курси з англійської. Як зареєструватися?

2691 0
Студенти Львівської політехніки організовують благодійні курси англійської мови для дітей із багатодітних сімей. Про це інформує прес-служба ЛМР.
фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

Від 14 листопада по 26 грудня у Львові проходитимуть благодійні курси англійської мови «Smart Vowels» для дітей із багатодітних сімей, віком 6-12 років. Навчати дітей будуть студенти кафедри прикладної лінгвістики. Матеріал викладатимуть з допомогою підручників найкращих іноземних видавництв, – зазначають організатори курсів.

Читайте також: Топ-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

У кожній групі буде до 8 дітей, заняття триватиме 1 годину і проводитиметься раз в тиждень (у суботу). Під час навчання діти не лише вивчатимуть матеріали з підручників, але й будуть залучатись у різноманітні цікаві інтерактивні ігри.

Посилання на реєстраційну анкету. За детальнішою інформацією пропонують звертатися за посиланням або телефонувати 093 68 600 82 (організатор курсів Владика Діана).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!