Ближче до світу. Львівський музей показав виставку на Google

3100 0
Першу віртуальну виставку "Колекція орденів Львівського історичного музею" можна переглянути на Google Cultural Institute.
фото: prostir.museum

фото: prostir.museum

"Перемовини з менеджерами Google щодо доцільності презентації колекцій ЛІМ на Google Arts & Culture тривали 10 місяців", - написав на своїй сторінці у Facebook координатор проекту Руслан Кошів.

Зрештою, 28-го вересня 2016 року угоду між музеєм та корпорацією Google було підписано. Майбутня співпраця, крім створення виставок, передбачає також виготовлення 3D моделей і гігапіксельних цифрових копій найцікавіших музейних експонатів та створення віртуальних екскурсій експозиціями музею (Museum View).

Читайте також: Львів’янам покажуть скарби Підгорецького замку

"Усе це буде зроблено коштом та з допомогою обладнання Google. Маю надію, що ця співпраця дозволить гідно представити здобутки і колекції Львівського історичного музею світові", - додав Руслан Кошів.

Оглянути віртуальну виставку можна тут

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!