Львівський лісотех можуть оштрафувати за добудову на віллі ХХ століття. Фото

3021 0
У виші вважають, що законодавство не порушували.
Фото: Євген Булавін/Фейсбук

Фото: Євген Булавін/Фейсбук

Національний лісотехнічний університет України можуть оштрафувати на суму близько 75 тис. гривень за незаконну надбудову у віллі ХХ століття по вул. Гординських, 5 у Львові. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів начальник відділу інспекційної роботи Інспекції ДАБК у Львові Тарас Павлишин.

Львів’янин Євген Булавін у грудні 2019 року виклав фотографії із добудовою на віллі, де зараз розташований санаторій-профілакторій лісотехнічного університету.

Фото: Євген Булавін

Пізніше Інспекція ДАБК у Львові провела перевірку і склала відповідний акт та постанову про стягнення штрафу з порушника – університету. За словами Тараса Павлишина, штраф може становити 65-75 тис. гривень.

«Ситуація така, що університет розпочав будівельні роботи без дозвільних документів. Їм загрожує штраф. Справу розглянуть 22 січня», – говорить Тарас Павлишин.

Читайте також: Львівського підприємця оштрафували на 170 тисяч гривень за незаконні двері на місці вікна

Він додає, що постанову мали розглянути 15 січня, але в університеті вважають, що провели роботи з укріплення аварійних балконів законно і написали у ДАБК у Львові листа з проханням відтермінувати розгляд, аби підготуватись до нього і довести свою правоту.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!