Львівтеплоенерго очолив колишній директор Львівводоканалу

3450 0
Натомість в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» став заступник директора з економічних питань підприємства.

Директором ЛМКП «Львівтеплоенерго» призначили Валентина Вольського, який досі очолював ЛМКП «Львівводоканал». Представив нового керівника трудовому колективу заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає прес-служба ЛМР.

Натомість в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» став Дмитро Ванькович, який досі займав посаду заступника директора з економічних питань підприємства.

«У Валентина Вольського є великий досвід роботи. Він працював у газовій сфері, свого часу працював у тому ж "Львівтеплоенерго" та добре проявив себе як керівник "Львівводоканалу"», — говорить Сергій Бабак.

Валентин Вольський очолював «Львівводоканал» з 2013 року. До того працював головним інженером підприємства, заступником головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго», був головою правління ПАТ «Львівгаз», працював у «Хмельницькоблсвітло» та «Хмельницькгаз».

Додамо, що з кінця минулого року «Львівтеплоенерго» не мало керівника. Обов’язки директора виконував заступник директора з економічних питань, а за технічну сторону відповідав головний інженер. Попереднього керівника підприємства Степана Пакіжа звинуватили у службовій недбалості. За інформацією прокуратури, він уклав договір із приватним товариством щодо постачання природного газу за нерегульованим тарифом, та всупереч умов договору, здійснив передплату на загальну суму понад 3,2 млн грн гривень, у той час, коли природний газ фактично не доставили. Крім цього, його підозрюють у службовій недбалості через розробку техніко-економічного обґрунтування для будівництва сміттєпереробного комплексу. 6 червня прокурор Львівської області Юрій Квятківський повідомив йому про підозру, на початку року його праву передали до суду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!