Львів’ян кличуть на Ніч контрастів у філармонії

1766 0
У виконанні українських музикантів прозвучить Фортепіанний квартет сучасного латвійського композитора.

19 жовтня у Львівській національній філармонії відбудеться «Ніч контрастів». Розпочнеться о 18:00 і триватиме майже усю ніч 20 жовтня. Про це повідомляє пресслужба філармонії.

У виконанні українських музикантів прозвучить Фортепіанний квартет сучасного латвійського композитора. Родзинкою проєкту буде концерт польського колективу Neo Electric Quartet, виконавців на електричних струнних інструментах. Відбудеться він у межах українського гастрольного туру квартету.

Програма 10 «сетів» цього проєкту поєднає органні композиції Філіпа Ґласса (Олена Мацелюх, орган) із щойно написаними творами учасників майстер-класів COURSE, які цьогоріч проводили під час фестивалю. Сольні речиталі Богдана Кожушко (акордеон) та Назарія Стеця (контрабас) доповнить #darktechnoset Миколи Хшановського (aka Music Dyer), який прозвучить на завершення.

Читайте також: На даху Палацу Хоткевича хочуть облаштувати відкритий простір

Концертними майданчиками стануть різні частини фойє та Концертний зал Людкевича. Через довгу тривалість події організатори також сформують лаунж-зону для спілкування та відпочинку. Із детальною програмою події можна познайомитися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!