Львів'ян закликають патрулювати місто 9 травня. Як долучитися

2436 0
Львів’ян запрошують долучитися до охорони громадського правопорядку у місті на період святкувань 8 та 9 травня. Про це повідомили у прес-центрі ГФ «Рабів до раю не пускають».
фото: dailylviv.com; tsn.ua; fastcyclist.pl.ua

фото: dailylviv.com; tsn.ua; fastcyclist.pl.ua

«Якщо першотравневі свята пройшли у Львові спокійно, то на 9 травня можуть бути вчинені диверсії чи заворушення. Тож, наші активісти будуть чергувати по місту, аби їх попередити і уникнути. Також просимо всіх небайдужих у разі виявлення незрозумілих речей повідомляти нам на гарячу лінію. Наша оперативна група обов’язково виїде на місце події», – сказав керівник громадського формування Іван Спринський.
 
Усі охочі, які допомагатимуть активістам оберігати спокій жителів та гостей Львова, пройдуть спеціальне навчання. І тільки після того вони зможуть виходити на патрулювання. За словами Івана Спринського, вони патрулюватимуть місто разом із правоохоронцями та іншими громадськими організаціями.
 
Охоронців правопорядку від громадського формування можна буде розпізнати за чорними формами з нашитими шевронами та пов’язками. Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 063-939-76-10. За цим номером люди можуть дзвонити і повідомляти про різноманітні ситуації чи підозрілі предмети у громадських місцях.
 
Охочі допомогти патрулювати місто у святкові дні можуть звернутися до штабу громадського формування, що на вул. Підмурній, 5 (за ринком «Добробут»).
 
Опублікувала Олена Марченко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!