Львів’ян запрошують на благодійну вечірку. Деталі

2216 0
Подія відбудеться на терасі FESTrepublic. Під час вечірки збиратимуть кошти на закупівлю обладнання для створення банку крові для тварин.
ілюстративне фото: Холдинг емоцій !Fest

ілюстративне фото: Холдинг емоцій !Fest

Наступного тижня, 20 липня, з 19:00 по 23:00 відбудеться благодійна вечірка для тварин «Танцюємо та Допомагаємо» на терасі FESTrepublic.

Подію організовують ЛКП «Лев» та Animal-id.info UA, які пропонують підтримати тварин міста Львова за допомогою благодійного вхідного внеску – 100 грн. За квиток можна заплатити на вході.

Усі зібрані кошти підуть на закупівлю обладнання для створення банку крові для тварин. Ціль – зібрати 150 000 грн. Більше про подію можна дізнатися на їхній сторінці у Facebook.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Довідка.

Тварини, як і люди, часто потребують переливання крові або її компонентів. Для спрощення процесу пошуку донорів існують банки крові для чотирилапих. За допомогою таких банків можна постачати життєво необхідну кров та її компоненти для трансфузійної терапії (переливання крові). Наявність цього обладнання допоможе рятувати сотні і тисячі як безпритульних так і домашніх тварин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!