Львів’ян запрошують на благодійний різдвяний вечір

1832 0
9 січня о 19.30 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові відбудеться благодійний захід на підтримку українських воїнів на передовій «Різдвяний вечір по-волонтерськи».

Волонтерська спільнота Львова та Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла запрошують громаду міста долучитися до благодійного дійства  «Різдвяний вечір по-волонтерськи».

«Найкращі колядки вам даруватимуть співачка Софія Федина, бандурист Іван Шміло, квінтет Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла, вокально-хореографічний ансамбль «Сонечко», а також на вас чекатимуть сюрпризи і приємні несподіванки. Запрошення на святковий різдвяний вечір можна отримати за благодійний внесок від 200 гривень і більше (за кожне більше будемо дуже дякувати). Захід організовується зусиллями людей доброї волі, повністю на доброчинних засадах. 100% збірки спрямують на закупівлю необхідних на передовій речей. Поспішайте отримати своє запрошення – оскільки є тільки 250 місць», – зазначають організатори заходу.

Дата і час: 
9 січня 2016 року, о 19.30 год.

Місце проведення:
Львів, вулиця Театральна, 11
Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла.

З організаційних питань звертатися:
Софія Федина – 050 98 97 440.

З питань придбання запрошень за благодійний внесок:
Марта Ящишин – 093 02 41 967.
Отримати запрошення також можна в інформаційному центрі Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!