Львів’ян запрошують на концерти Святослава Вакарчука з Віртуозами. Де придбати квитки

2992 0
Класичний супровід надасть концерту особливого шарму, а харизма Святослава не залишить байдужим нікого із слухачів.
фото: Вікторія Квітка

фото: Вікторія Квітка

8 квітня у Львівській опері відбудуться два концерти Святослава Вакарчука з оркестром «Віртуози Львова» під диригуванням клавішника та аранжувальника «Океану Ельзи» Мілоша Єліча. До концертної програми увійдуть як популярні пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій. Вакарчук з оркестром продемонструють львів'янам та гостям міста нове звучання улюбленої музики. 

«Більшість своїх пісень я зазвичай пишу під рояль, і понад 20 років моєї творчості мріяв одного разу заспівати їх на сцені саме так, як вони й були створені. «же в квітні ця моя мрія здійcниться: проведемо низку концертів у великих містах України у форматі, коли я заспіваю наші пісні, акомпануючи собі за роялем», — каже Святослав Вакарчук.

Читайте також: Святослав Вакарчук закликав українців відповідально голосувати на виборах. Відео

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова», що народився в стінах легендарної львівської філармонії, от уже 25 років тішить львів’ян якісною і зрозумілою усім класикою. «Віртуози» є музичною візитівкою міста і завжди вражали дуже насиченою та різноманітною програмою — від камерної музики до великих вокально-симфонічних полотен, від бароко до джазу, від музики західноєвропейських класиків до творів метрів сучасної української музики.

Через величезний попит на подію, квитки на перший концерт розлетілися протягом першої доби з початку продажу, лишилося лише кілька поодиноких від 1200 до 4000 грн. Тому було оголошено про другий, додатковий концерт, який відбудеться того ж дня, 8 квітня, о 17:00. Придбати їх можна за посиланням. Вартість квитків стартує від 950 грн.

Нагадаємо, що до 2 квітня Tvoemisto.tv проводить розіграш двох квитків на цей концерт.

Фото Вікторії Квітки

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!