Львів’ян запрошують на унікальні спортивні змагання

2511 0
У суботу, 26 грудня, на стадіоні «Арена Львів» вперше відбудуться унікальні спортивні змагання «Lviv Workout Battle». Позмагатись з’їдуться близько 30-ти кращих воркаутерів зі Львова та області, а також Хмельницького, Харкова, Ужгорода, Одеси, Житомира та Миколаєва. Про це повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.
фото: facebook-сторінка Lviv workout battle

фото: facebook-сторінка Lviv workout battle

За словами організаторів, подібні змагання вперше відбуватимуться у закритому приміщенні з використанням спеціальних переносних конструкцій. Учасники вправлятимуться у кількох основних дисциплінах: батли на турніках, підтягування на перекладині з додатковою вагою +32 кг та віджимання на брусах з додатковою вагою +48 кг та встановлення рекорду Львова у номінації "Виходи на дві". Також передбачені показові виступи однієї із найсильніших в Україні команд, винахідників власного унікального стилю «Workout Style» (м. Миколаїв).

Окрім можливості переглянути «протистояння» воркаутерів, глядачі зможуть спробувати і свої власні сили у конкурсах серед хлопців, дівчат та дітей і отримати корисні призи.

Початок о 15:00 год. у приміщенні фан-кафе стадіону «Арена Львів» (м. Львів, вул. Стрийська, 199, вхід зі сторони кас). Для глядачів вхід вільний.

Реєстрація учасників триватиме до 25 грудня включно за телефоном: (097) 96 70 676.

Довідка: Workout ­- (укр. «вуличне тренування») – це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики у міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах та відбувається на свіжому повітрі.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!