Львів’ян запрошують на Старий Новий рік у храм святих Володимира і Ольги

2663 0
Святкування відбудеться в ніч з 13 на 14 січня 2018 року.
Фото: arts.in.ua

Фото: arts.in.ua

Спільнота «Благословення» запрошує львів’ян зустріти Старий Новий рік у храмі Свв. Володимира і Ольги УГКЦ, повідомляє «Духовна велич Львова».

На учасників духовної частини дійства чекатиме святкова літургія та молитва. Вона є повністю безкоштовною. Проте, щоб відвідати фуршет, конкурси та святкові виступи, необхідно пройти реєстрацію за посиланням та зробити внесок у сумі 150 грн до 10 січня та 180 грн – з 11 до 13 січня.

Читайте також: Чому святкуємо двічі. традиції відзначення Старого нового року та Щедрого вечора 

Реєстрація вважається дійсною лише після виконання всіх трьох умов:
1. Заповнення форми-анкети

2. Оплата повної вартості участі на рахунок: 4149 4391 0020 9125 (Худзік Анастасія Григорівна) або готівкою у Крамниці «Назарет» за адресою вул. Театральна, 12 (навпроти Гарнізонного Храму Свв. Апп. Петра і Павла, УГКЦ)

3. Відправити дату і час оплати, вказати прізвище та ім я особи,за яку здійснена оплату. Цю інформацію надіслати на електронну скриньку: [email protected] (наприклад: Худзік Анастасія Ігорівна, оплатила 7 грудня 14:30 – 260 грн.). При оплаті готівкою цього кроку робити не потрібно.

Духовна частина розпочнеться в актовому залі храму Свв. Володимира і Ольги УГКЦ на вул. Симоненка, 5а та триватиме з 20:30 до 01:00. Після цього запланований початок розважальної частини, що триватиме до 06:00 ранку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!