Політична реклама

Львів'янам не рекомендують пити воду з джерел на Погулянці та вулиці Замковій

4070 0
Понад десяток природних джерел нараховується у Львові, Винниках та Брюховичах, однак лише кілька з них придатні до вживання.

Державна санепідеміологічна служба у квітні-травні цього року проводила лабораторні дослідження якості води з львівських джерел. У результаті перевірок випробування санстанції пройшли джерельні води на вулицях Сихівській, Ярославенка, а також чотири джерела у Винниках та Брюховичах. За підсумками обласної СЕС, перелічені джерела відповідають санітарно-гігієнічним вимогам.

Джерельна вода на Погулянці та вулиці Замковій може викликати у людей захворювання шлунково-кишкового тракту. Тому користуватися цими джерелами не рекомендують, – пояснив Олег Когут, заступник головного лікаря Львівської обласної СЕС.

Джерело: 20 хвилин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!