Львів’янам пропонують подарувати місту лавку

2784 0
Акція «Подаруй лавочку рідному місту» передбачає оновлення старих лавок у Парку культури та відпочинку.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Кожен охочий має можливість зробити місту, рідним та близьким оригінальний подарунок, оплативши встановлення лавочки в Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького, інформує прес-служба ЛМР.

Це будуть дерев’яні лавки з металевими табличками, на яких можна написати своє ім’я, побажання чи будь-яку іншу інформацію, яку забажає автор. Вартість встановлення – від 2 тис. до 2,5 тис. грн.

Читайте також: Місто-магніт для талановитих. Як у Львові втілюють ідеї креативного міста

«Парк великий, лавки ставити є де, тому маємо змогу не лише оновити старі, а й поставити нові. І чим більше їх буде, тим краще для гостей та мешканців міста», – зазначив головний спеціаліст департаменту розвитку міськради Назар Костирка.

Директор парку Олександр Молодий додав, що акція є перспективною: «У нас уже два роки діє акція «Подаруй парку дерево», і за цей час ми посадили вже приблизно 30 дерев. Частина з них є дуже рідкісними».

Щоб допомогти мешканцям долучитися до акції, планують розробити мобільний додаток з онлайн-картою парку, де буде визначено місця, на яких можна встановити лавочки. Зараз, щоб встановити особисту лавку, необхідно звертатися до дирекції Парку культури та відпочинку або особисто до Олександра Москаленка за номером телефону – +38 067 176 50 13.

Нагадаємо, що в Парку культури та відпочинку розпочалися кінопокази просто неба.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!