Львів’янам, які перенесли інсульт, пропонують допомогу. Як отримати?

1726 0
Для мешканців міста Львова, які перенесли інсульт, діятиме програма реабілітації. Пропонуємо вам перелік документів, які необхідно подати.
фото: www.likar.info, www.rivnist.in.ua, www.lviv.tv

фото: www.likar.info, www.rivnist.in.ua, www.lviv.tv

Для осіб, яким встановлено інвалідність, в тому числі діти-інваліди, реабілітація здійснюється, відповідно до Порядку надання інвалідам та дітям-інвалідам реабілітаційних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 80.

Читайте також: 4 поради, як приборкати артеріальний тиск

«Заняття з реабілітації призначаються 10-денними курсами та проводяться у спеціально обладнаних приміщеннях Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів (м. Львів, вул. Хуторівка, 38), які відповідають умовам використання з врахуванням особливих потреб інвалідів, дітей-інвалідів та осіб, які перенесли інсульт», – зазначив в. о. начальника управління соціального захисту міськради Ігор Кобрин.

Для участі у Програмі особа, яка перенесла інсульт, або її законний представник, письмово звертається за зареєстрованим місцем проживання до відділу соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики та подає такі документи:

- заяву про надання реабілітаційних послуг;

- висновок лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про необхідність надання реабілітаційних послуг (зокрема, проведення реабілітації за допомогою гідрокінезотерапії);

- паспорт або інший документ, що засвідчує особу.

- документ, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (паспорт – для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті).

За консультаціями та для подання заяви про надання реабілітаційних послуг слід звертатись у відділи соціального захисту управління:

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!