Політична реклама

Львів’яни вже мали отримати запрошення на вибори президента

2009 0
Вчорашній понеділок, 12 травня, був останнім днем, коли львів’янам мали рознести запрошення на вибори президента. Цьогоріч запрошення іменні, а не заповнені від руки. Відтак, якщо ви досі не отримали запрошення на вибори, слід обов'язково перевірити, чи є ви у списку виборців.

Однак, навіть якщо запрошення десь загубилось, перешкодою для участі у виборах це не буде, повідомляють Головні новини Львова.

Перевірити, чи є ви у списку виборців потрібно зараз – можна зателефонувати, або зайти через інтернет у Кабінет виборця.

Найчастіше по телефону львів’яни запитують, чи можна змінити тимчасову виборчу адресу. Здебільшого з таким проханням звертаються кримчани-переселенці.

Цього разу списки виборців, запевняють у держреєстрі, надійшли особливо організовано. Тому принаймні у Львові із запрошеннями труднощів не виникло. Головне — не шукати себе у списках безпосередньо у день виборів, оскільки тоді проголосувати можна буде тільки за рішенням суду.

На Львівщині списки та запрошення на президентські вибори обійдуться у 123 тисячі гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!