Політична реклама

Лижний витяг під Львовом знову запрацював

2091 0
Лижний витяг "Казкова поляна" у селі Поляна Миколаївського району, що рівно за 25 км від межі Львова, працює щодня з 10.00 до 21.00, а вихідними з 9:00.

Доїхати зі Львова до витягу можна від Нового ЦУМу і з перехрестя вулиць Наукова-Стрийська маршруткою Львів-Поляна.

"Можна теж маршруткою, або ж машиною — до автобусної зупинки в село Поляна (навпроти клубу) а там видно справа витяг", - інформують на сайті "Казкової поляни".

В даний момент на лижному витязі працюють всі послуги. 

«Наразі снігове покриття на витязі в доброму стані, надіємось, що через кілька днів знову буде похолодання і ніяких проблем зі сніговим покриттям не буде», - повідомив в коментарі «Твоєму місту» адміністратор «Казкової поляни» Роман Винницький.

Також Роман Винницький зазначив, що зараз на «Казковій поляні» багато відвідувачів, тому всі охочі можуть приїжджати та користуватись усіма послугами витягу.

Детальніше про послуги можна переглянути тут.

Нагадуємо, що на гірськолижному відпочинку не варто забувати про безпеку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!