Масштабні проблеми зі світлом і водою та наслідки атак росії. Головні події дня у Києві

563 0
Дайджест новин за 20 грудня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Перебої з водопостачанням

Зранку в міській адміністрації попередили киян про можливі перебої з водопостачанням сьогодні. Пізніше мер столиці Віталій Кличко повідомив, що водопостачання відновили, і воно поступово з’являється в домівках містян. 

Екстрені відключення електроенергії 

Сьогодні в столиці через повітряну атаку росіян в понеділок тривали екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень не діють.

За даними «Укренерго», протягом дня менше половини споживачів у Києві були зі світлом. У пріоритеті – живлення критичної інфраструктури. 

Що стосується Київської області, то у деяких районах відновлення електропостачання може тривати декілька днів, але заживлювати споживачів почнуть уже сьогодні. 

Оригінал рукопису «Щедрика» Миколи Леонтовича вперше покажуть у столиці

Уперше в Києві, з нагоди 145-річчя з дня народження Миколи Леонтовича, відбудеться урочиста презентація оригіналу рукопису всесвітньовідомої української пісні «Щедрик». Презентація відбудеться 21 грудня о 16:00 у приміщенні Музею Миколи Лисенка (вул. Саксаганського, 97) під час відкриття виставки «Я співаю, отже існую».

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!