Матч між «Шахтарем» та «Іллічівцем» зі Львова перенесли до Києва

1802 0
Футбольний матч між ФК «Шахтар» і ФК «Іллічівець», який мав відбутись 29 серпня на стадіоні «Арена Львів», перенесли в Київ на стадіон ім. Баннікова.
Фото: proektstroy

Фото: proektstroy

Таке рішення прийняли тому, що тепер свої домашні поєдинки на «Арені Львів», яка тимчасово є домашнім стадіоном «Шахтаря», також будуть проводити місцеві «Карпати», повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на прес-службу ФК «Шахтар».

Відтак, навантаження на газон відчутно збільшиться. Окрім того, зараз у Львові прогнозують дощову погоду, що ще більше ускладнить роботу з трав'яним покриттям.

 «Карпати» - львівська команда, яка, звичайно ж, повинна виступати у своєму рідному місті. Слід враховувати і важливий момент підготовки до ігор Ліги чемпіонів, які очікують «Шахтар» зовсім скоро. Якісний газон нам буде вкрай необхідний»,- йдеться у повідомленні прес-служби ФК «Шахтар»

Зазначимо, що за інформацією прес-служби ФК «Карпати» (Львів), 31 серпня о 17:00 львівська команда зіграє проти запорізького клубу «Металург» на стадіоні «Арена Львів».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!