Матч «Шахтар» - «БАТЕ» у Львові: де купити квитки та як доїхати

2150 0
5 листопада о 21:45 на стадіоні «Арена Львів» футбольний клуб «Шахтар» проведе матч групового етапу Ліги Чемпіонів-2014/15 проти білоруського «БАТЕ».
Фото: proektstroy

Фото: proektstroy

Квитки на матч можна придбати:

- каси стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199;

- у мережі кас ОТ-ОТ (проспект Свободи, пл. Галицька, пл. Музейна),

- магазин «Квітка» на пл. Ринок, 14 та в інших авторизованих точках продажу.

На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для комфорту вболівальників, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. З 18:30 до 21:30 год шатл-баси їздитимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23:30 до 01:00 ночі автобусами можна буде дістатись від автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Вартість проїзду - 3 гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!